Blogi - sisältää sinisiä ajatuksia

Järjestäjätiimi on tehnyt päätöksen siirtää megaa vuodella eteenpäin. Uusi tapahtumapäivä on 11.6.2022. Paikkana on edelleen Vuokatin urheiluopisto. Kenellekään ei liene yllätys, että syynä tähän on koronapandemian tilanne.

Vapautta on vain umpihanki - Kainuussa sanotaan. Siihen muottiin menee myös inclusus, joka rakastaa metsäretkillä kätköilyä. Samasta syystä myös hänen kätkönsä löytyvät usein tiettömien taipaleiden takaa.

Kätköilyssä hyvät kaverit ovat harrastuksen suolaa, pikkusepellä niitä on paljon. Hän on ansioitunut kätköntekijä, joka saa kätköideansa vaikka lasten karkista. Kätkötarvikkeet hän keräilee kierrätyksestä - ja kuinkas muutenkaan - ystävät auttavat <3

Tällä viikolla esittelyvuorossa on kätköilijä Lumikello, joka on harrastanut kätköilyä jo yli kymmenen vuotta. Lumikello on kokenut kätköilijä, joka viihtyy metsäkätköillä eikä pelkää ottaa rohkeita haasteita vastaan kätköillessä eikä kätköjä tehdessäkään.

Megan tekemiseen tarvitaan joukko innovatiivisia ja innostuneita ihmisiä. Esittelemme heidät kaikki yhden kerrallaan. Aloitamme järjestävästä yhdistyksestä, jonka geokätköilijät ovat erittäin aktiivisia ja järjestävät Siniset ajatukset -megaa ja puuhaavat myös paljon muuta kätköilyyn liittyvää.