Retkeily

Kävimme Viron Haapsalussa linturetkellä 27.-29.4.2019. Lue lisää tästä.


Savo-Karjala -latualueen kevätkoulutuspäivä lauantaina 25.5. klo 9-16 Kuopiossa Puijon Ladun Pilppa-majalla. Koulutuksena Metsävaeltajaohjaaja-koulutus. Koulutus on maksuton ja matkat maksaa Suomen Latu. Lähdetäänpä joukolla kouluttautumaan ja tapaamaan muita latulaisia. 

Ilmoittautumiset 15.5. mennessä https://www.suomenlatu.fi/tapahtumakalenteri/metsavaeltajaohjaajakoulutus.html sekä ilmoittaudu myös info(at)kajaaninlatu.fi


Helatorstaina 30.5. teemme perinteisen linturetken yhdessä Kainuun lintutieteellisen yhdistyksen kanssa Pohjois-Savon lintupaikoille. Lähtö on varhain aamulla Kajaanista ja illaksi tulemme takaisin. 
Matkaohjelma ja ilmoittautuminen aukeaa oikealla näkyvästä napista. (PDF)


Suomen Ladun retkeilykiertuetapahtuma järjestetään lauantaina 15.6. klo 10-15 Kajaanin Pöllyvaaran ulkoilualueella. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille retkeilystä sekä luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Tapahtumassa annetaan varustevinkkejä yön yli retkeilyyn, tietoja merkityistä reiteistä, ym. Järjestelyissä mukana ovat kainuulaiset latuyhdistykset ja Nakertaja-Hetteenmäen kyläyhdistys.


Ruskamatka Saariselälle 14.-20.9. yhdessä Savo-Karjalan latuyhdistysten kanssa

Joensuun Latu on järjestämässä syksylle ruskamatkaa Saariselälle ja mikäli meidän alueelta olisi kiinnostusta bussi kulkisi Kajaanin kautta.  Ilmoita mielenkiinnostasi sähköpostilla: retkeily(at)kajaaninlatu.fi

Ohjelman löydät viereisestä napista.