Pyöräily

Yhteislenkki maanantaisin klo 18

Kaikki maastopyöräilystä kiinnostuneet ovat tervetulleita aina maanantaisin klo 18 Raatihuoneentorille, josta maastopyöräilijät lähtevät yhteislenkille Kajaanin poluille. Paikalle kannattaa tulla ihan muutenkin juttelemaan maastopyöräilystä, tutustumaan pyöriin ja pyöräilijöihin. Pyöräilylenkki tehdään mukaan lähtevien kuntotason mukaan, joten rohkeasti vaan porukkaan mukaan! 


Kajaanin kaupunki on ottanut käyttöön kaksi uutta merkittyä lähiretkeilyreittiä Lohtajalla ja Pöllyvaarassa. Reitit on merkitty maastoon vaaleanvihrein nuolin sekä puisin opastekyltein. Reiteillä on maastopyöräily sallittu ja nopeampana liikkujana maastopyöräilijä on reiteillä väistämisvelvollinen. 


Kajaanin Latu ry on jälleen mukana kesän 2019 pyöräilyn kilometrikisassa. Kisa on leikkimielinen kisa, mutta tähän osallistumalla voit seurata kuinka paljon kesän aikana on tullut pyöräiltyä. Joukkueemme osallistumiskoodi on Kajlatu2019 ja ohjeita kirjautumiseen löytyy am. linkistä. Tarvittaessa lisätietoja antaa joukkueemme kapteeni Jukka Kuusela.

https://www.kilometrikisa.fi/


Fillarifoorumin keskustelupalstalta saa hyviä vinkkejä ja neuvoja myös Kajaanin maastopyöräilyyn.

Maastopyöräilystä voit kysyä myös Jukka Kuuselalta puh. 040 561 1028


Tästä alta voit ladata kartan, jossa malliksi polkureittejä maastopyöräilyyn tai polkujuoksuun. Osa reitistä hieman teknistä polkua maastopyöräilyyn, mutta aina löytyy vaihtoehtoisia reittejä helpompaan etenemiseen. Reitti kulkee pääasiassa Kajaanin kaupungin alueella ja on joka tapauksessa käytettävissä myös maastopyöräilyyn jokamiehenoikeudella. Tämän reitin pituus on n. 17km. HUOM! Pyöräilijän huomioitava muut maastossa liikkujat ja nopeampana väistää.