Lumikenkäily

LUMIKENKÄILYREITIT

Kajaanin kaupungin ulkoilualueilla on kolme maastoon merkittyä lumikenkäilyreittiä, jotka ovat kaikkien lumikenkäilystä kiinnostuneiden käytössä. Reitit on merkitty maastoon puiden runkoihin keltaisilla maalimerkeillä. Reittien lähtöpaikoilla on vielä kustakin reitistä oma karttansa.

Pöllyvaaran, Huuhkajanvaaran ja Erkinpolun lumikenkäreitit löytyvät myös Retkikartta -palvelusta ja sieltä karttatasot > reitit > ladut. Kun zoomaa karttaa Kajaanin alueelle niin tulee näkyviin ko reitit turkoosin värillä. Klikkaamalla ko reittiä tulevat näkyviin kohteen tiedot. Palvelusta voi myös tulostaa kartan paperille.

LUMIKENKIEN VUOKRAUS 

Tuemme ja innostamme omaehtoiseen liikuntaan vuokraamalla lumikenkiä ja lumikenkäsauvoja. Kalustossamme on lumikenkiä sekä aikuisille, nuorille että lapsille.

Hinta yhdistyksen jäsenille 5 € /vrk ja ei jäsenille 10 €/vrk.

Viikkohinta jäsenille 20 € ja ei jäsenille 40 €.

Vuokraa lumikenkäilyvarusteet koko perheelle vaikka viikonlopuksi : 2 vrk:n viikonlopun varaukset pe-ma. Hinta jäsenille 25 euroa, ei jäsenille 50 euroa. Hinta sisältää 1-2 aikuisten tai nuorten kengät ja sauvat sekä 1-2 lasten kengät.

Lumikenkien varauksesta ja kenkien noutamisesta on sovittava viimeistään kaksi päivää ennen varausajankohtaa! Jäsenkortti mukaan! Vuokra maksetaan kenkiä haettaessa annettavalla pankkisiirrolla.

Uutta! Yhdistyksellämme on nyt myös kahdet parit liukulumikenkiä vuokrattavissa. Hinta jäsenille 10 €/vrk ja ei-jäsenille 20 €/vrk. Viikkohinta jäsenille 35 € /vko ja ei-jäsenille 70 €/ vko.  

Lumikenkien varaukset puh. 044 300 5135 tai tarvittaessa myös puh. 044 379 3438 

KAJAANISSA LUMIKENKIÄ VUOKRAAVAT MYÖS 

Luonnollisesti Oulujärvi, puh. 050 340 3013 www.luonnollisesti.fi

Upitrek, puh. 040 733 9262 www.upitrek.com

Kainuun Liikunta, puh. 08 632 590 www.kainuunliikunta.fi 

OHJEITA LUMIKENKÄILYYN 

Lumikenkäily on monipuolinen laji, joka sopii aloittelijalle, kuntoilijalle, urheilijalle ja luontoliikkujalle. 

Alhaalla olevasta napista löydät ohjeita lumikenkäilyretkelle lähtiessäsi. 

Myös Suomen Ladun sivuilla on mukavaa ja hyödyllistä tietoa lumikenkäilystä.