Lumikenkäily

LUMIKENKÄILYREITIT

Kajaanin kaupungin ulkoilualueilla on kolme maastoon merkittyä lumikenkäilyreittiä, jotka ovat kaikkien lumikenkäilystä kiinnostuneiden käytössä. Reitit on merkitty maastoon puiden runkoihin keltaisilla maalimerkeillä. Reittien lähtöpaikoilla on vielä kustakin reitistä oma karttansa.

Pöllyvaaran, Huuhkajanvaaran ja Erkinpolun lumikenkäreitit löytyvät myös Retkikartta -palvelusta ja sieltä karttatasot > reitit > ladut. Kun zoomaa karttaa Kajaanin alueelle niin tulee näkyviin ko reitit turkoosin värillä. Klikkaamalla ko reittiä tulevat näkyviin kohteen tiedot. Palvelusta voi myös tulostaa kartan paperille.


LUMIKENKIEN VUOKRAUS 

Tuemme ja innostamme omaehtoiseen liikuntaan vuokraamalla lumikenkiä ja lumikenkäsauvoja. Kalustossamme on lumikenkiä sekä aikuisille, nuorille että lapsille.

Hinta yhdistyksen jäsenille 5 € /vrk ja ei jäsenille 10 €/vrk.

Viikkohinta jäsenille 20 € ja ei jäsenille 40 €.

Vuokraa lumikenkäilyvarusteet koko perheelle vaikka viikonlopuksi : 2 vrk:n viikonlopun varaukset pe-ma. Hinta jäsenille 25 euroa, ei jäsenille 50 euroa. Hinta sisältää 1-2 aikuisten tai nuorten kengät ja sauvat sekä 1-2 lasten kengät.

Yhdistyksellämme on nyt myös kolme paria liukulumikenkiä vuokrattavissa. 
Päivähinta jäsenille 10 €/vrk ja ei-jäsenille 20 €/vrk.
Viikkohinta jäsenille 35 € /vko ja ei-jäsenille 70 €/ vko

Lumikenkien varauksesta ja kenkien noutamisesta on sovittava viimeistään kaksi päivää ennen varausajankohtaa! Nouto- ja palautus illat ovat Su, Ma, To ja Pe.
Jäsenkortti mukaan! Vuokra maksetaan kenkiä haettaessa annettavalla pankkisiirrolla.

Lumikenkien varaukset puh. 044 300 5135.


KAJAANISSA LUMIKENKIÄ VUOKRAAVAT MYÖS 


OHJEITA LUMIKENKÄILYYN 

Lumikenkäily on monipuolinen laji, joka sopii aloittelijalle, kuntoilijalle, urheilijalle ja luontoliikkujalle. 

Alta löydät ohjeita lumikenkäilyretkelle lähtiessäsi.