Kilpailut

Ilmoittaudu mukaan kilpailuihin. 

Ratkaiseva reitti -kisa on mahtava joukkuekisa, jossa haastetaan mysteerien ratkojien mestarit. Alla olevasta valikosta johtaa linkki kisan omalle sivulle, jossa on kerrottu kisan säännöt. Sivuilta löytyy myös ilmoittautumislomake.

Paras geokamu, Kaikkeen sitä joutuu ja Huikein elämys -kisat ovat päättyneet 6.5.2022. Sarjojen voittajat valitsee vaikutusvaltainen Raati (Lumikello, rantamänty ja nauskis). Raati päätti, että kaikki osallistuneet palkitaan, olemme vielä erikseen yhteydessä osallistuneisiin.

Paras geokamu

Kenen kanssa kätköilyreissusta tulee aina mahtava ja ikimuistoinen? Ilmianna paras geokamusi  ja kerro meille miksi juuri hän on se paras.

Kilpailu on päättynyt 

Kaikkeen sitä joutuu

Kätköilijänä joudumme joskus mitä kummallisimpiin paikkoihin tai tapahtumiin. Kerro mikä on ollut kätköilysi hassuin tai hulluin tapahtuma, joka on saanut nauruhermot hytisemään.

Kilpailu on päättynyt

Huikein elämys

Huikeita paikkoja ja kätköilyelämyksiä riittää kerrottavaksi jokaisella meistä tämän upean harrastuksen parissa. Kerro sinä upein kokemuksesi. Mikä reissu tai kohde suorastaan mykisti sinut.

Kilpailu on päättynyt