Timanttinen joukko - kiitos hienosta tiimityöstä

22.05.2022
Tänään 22.5.2022 vietetään geokätköilyn vapaaehtoisten päivää. Tällöin voimme kiittää rakkaan harrastuksemme parissa touhuavia ahkeria vapaaehtoisia.

Enemmän kuin oikeutettua, tällaisen kiitoksen haluan tuoda esille Siniset ajatukset MEGA FINLAND -geokätköilyn suurtapahtuman järjestäjätiimille. Tiimiläiset tekevät megajärjestelyitä sellaisen innostuksen, ahkeruuden ja hyvän talkoohengen moodissa, että enpä ole ennen tällaista talkoojoukkoa tavannut, vaikka monenlaisissa puuhissa olen ollut vuosikymmenten saatossa mukana.

Megan järjestämisessä on paljon erilaista tekemistä, isompaa ja pienempää puuhaa. Aina kun tällainen - mikä tahansa - tehtävä tulee tiimissä esille, sille löytyy aina vapaaehtoisesti ilmoittautuva tekijä, ketään ei tarvitse rukoilla tekemään jotakin. Asioista on pystytty sopimaan hyvässä hengessä ja muutoksista, joita aina väistämättä tulee, on päästy hyvään yhteisymmärrykseen. Timanttinen joukko tekee taatusti upean ja ikimuistoisen tapahtuman kätköilijöiden iloksi. Niinpä jo nyt on kiitoksen aika:

 • Kiitos ibis64, kun sinulla on niin vankka ja uskomattoman luova osaaminen kätköilyyn ja hoidat kaikki kätköasiat todella nopeasti ja huolellisesti, monta loistoideaasi on otettu toteutukseen.
 • Kiitos ibis66, kun olet esimerkillisesti huolehtinut tapahtuman alueen suunnittelusta ja takaat sen, että tapahtuma hoidetaan turvallisesti ja suunnitelmallisesti, ja kun huolehdit niin monesta muustakin asiasta tapahtuman järjestämisessä.
 • Kiitos Vike91, kun ilmiömäisilä it-taidoillasi pidät kanavamme loistavassa kunnossa ja se mahdollistaa tapahtumalle paljon erilaista toimintaa ja ulottuvuuksia.
 • Kiitos nauskis, kun tulit mukaan viestintäporukkaan ja ahkerana viestinnän ammattilaisena nostat merkittävästi tapahtuman profiilia aktiivisella ja suunnitelmallisella viestinnällä.
 • Kiitos inclusus, kun erinomaisilla neuvottelutaidoillasi olet luonut hyviä yhteyksiä kuntaan ja kunnan alueella toimiviin yrityksiin.
 • Kiitos rantamänty, kun olet energisellä ja luotettavalla persoonallasi tuonut hyvää talkoohenkeä porukkaan ja jakanut sitä niin, että muutkin innostuvat tekemisistä.
 • Kiitos Lumikello, kun tuot tapahtumaan uusia ideoita ammattillisen osaamisesi kautta ja megassa on juuri tästä syystä luvassa mahtavaa tekemistä myös lapsille.
 • Kiitos rosvo, kun otat tapahtumapäivänä kävijät jämäkkään huomaasi ja näin tapahtuman turvallisuus on taattu, ja kun edustat (merirosvonako ;-) meitä isännöimällä upeaa Ärjäpäivän höyrylaivaristeilyä ja päivän miittiä.
 • Kiitos madras, kun tulet aktiivisesti mukaan tapahtuman järjestelyihin ja kannattelet juuri sellaista "minä-voin-tehdä-mitä-vaan" -talkoohenkeä porukassamme, sillä voimalla jaksetaan kaikki.
 • Kiitos jpkruska, kun hämmästyttävän laajalla yhteistyöverkostollasi olet saanut tapahtumalle neuvoteltua monta sponsoria ja takaat täten tapahtuman taloudellista onnistumista, ja pelastit meidät, kun liikenteenohjauksessa meinasi tulla kiire toteuttamisella.
 • Kiitos sekupa, kun tarjosit tiimiläisille mahdollisuutta varainkeruuseen, ja sillä saatiin taloutta hyvään iskuun tapahtuman järjestämiseksi, ja kun sinäkin tulit suunnittelemaan sujuvaa liikennettä tapahtuma-alueella.
 • Kiitos terttu5, kun yllätyksemme saimme sinun joukkosi mukaan kurssi- ja kilpailuhommiin. Geonautit ry tuovat tapahtumaan yhteistyötä korostavan merkityksen, koska yhteistyömme osoittaa, että tapahtumaa voidaan järjestää välittämättä kuntien tai maakuntienkin rajoista.
 • Kiitos pikkusepe, kun iloisena ja ahkerana puuhanaisena nostat tiimimme henkeä ja pidät tapahtumassa huolta siitä, että kävijöitä ei nälkäisenä kiukuta.
 • Kiitos hiltsun, kun takaat varmoin ja asiantuntevin ottein sen, että jos kaikista turvallisuustoimista huolimatta jotakin tapahtuu, saamme ammattimaista apua tapahtumapaikalla haavereihin ja tapaturmiin, saamme olla turvallisissa käsissä.
 • Kiitos Kajaanin Latu ry:n hallitus, että takaatte tapahtumalle vakaan taustaorganisaation ja kannustatte ja aidosti arvostatte järjestäjätiimiä sen tekemässä työssä.

Ihan melkein sanattomaksi vetää näiden sanojen jälkeen. On vaan niin hieno porukka, että voin olla ylpeä, että saan kuulua tähän timattiseen joukkoon ja olla tekemässä mahtavaa tapahtumaa. Tuskin maltan odottaa, että saadaan hommat h-hetkeen.

Kiitos, olette aarteita

Primus motor
MalluFin

Käpsäkkä* Kajaanin Latu ry, geojaoksen vetäjä

*) Käpsäkkä = aikaansaava, toimelias