Kainuun parhaat: Kaamea halloween ilta -miitti

25.01.2022

Esittelemme 10 Kainuun alueen vuoden 2021 parhaiksi äänestettyä kätköä. Osa 2.

🎃🎃Kaamea Halloween ilta🎃🎃

Idea Halloween-miitistä tuli ibiksille ja pikkusepelle jo vuonna 2020. Miittiä suunniteltiin yhdessä ja kartoitettiin sopivia paikkoja ja yksi kyläkoulukin jo varattiin tilaisuutta varten. Koronarajoitukset sotkivat tämän miitin niin kuin monen muunkin miitin ja asia laitettiin jäihin ja alettiin pikkuhiljaa keräillä materiaalia seuraavaa syksyä varten.

Jossain vaiheessa pälkähti päähän idea järjestää Halloween-miitti Karangan vanhan tanssilavan raunioissa ja syyskuussa 2021 lähdettiin yhdessä käymään paikan päällä tutkimassa ja raivaamassa paikkoja.

Paikkoja tutkimassa
Paikkoja tutkimassa
Varsin "kaamea" osallistujajoukko
Varsin "kaamea" osallistujajoukko

Täydellinen paikka Halloween-miittiin

Ensimmäisellä käyntikerralla ennestäänkin tuttu paikka osoittautui juuri niin hyväksi tähän tarkoitukseen niin kuin oli ajateltu. Tämän jälkeen aloitettiin vielä keräämään ja tekemään viimeisiä somisteita. Miittipäivän lähestyessä alettiin suunnitella asianmukaisia tarjoiluja.

Miittipäivänä paikalle saapui 30 nimimerkkiä. Osa perheineen ja osa jästikumppanin kera. Porukkaa tulikin hyvin ja suurin osa teeman mukaan pukeutuneena, mikä ei tullut yllätyksenä. Kyllä kainuulainen heittäytyy, kun siihen annetaan mahdollisuus. Kunniamaininta annettiin lumikellolle, joka höynäytti koko porukan perumalla ilmoittautumisen, mutta saapumalla kuitenkin paikalle hyvin maskeerattuna Noita Pumpulitissinä.