Tietosuojakäytäntö

KAJAANIN LATU RY - VERKKOKAUPPA

Rekisterinpitäjä on Kajaanin Latu ry, jonka y-tunnus on 1048534-7. 

Tietosuojavastaavana toimii Kajaanin latu ry:n sihteeri.

Verkkokaupasta tilaavilta henkilöiltä kerätään henkilötietoja, joita käytetään tilausvahvistuksen, tilaukseen liittyvien tietojen ja toimituksen välittämiseen asiakkaalle. Kerättäviä tietoja ovat tilaajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Rekisterin tietoja ei luovuteta rekisteristä muuhun käyttöön eikä muille tahoille. Tietoja säilytetään niin kauan kuin verkkokaupasta tehdyn tilauksen maksuun liittyvien tositteiden säilytysaika on lainsäädännössä.

Henkilötietojen vastaanottajat ja käsittelijät

Rekisteritiedot on tallennettu salasanalla suojatun verkkokaupan sähköiseen arkistoon. Käyttöoikeudet verkkokaupan arkistoihin on myönnetty nimetyille henkilöille Kajaanin Latu ry:n hallituksen kokouksessa.

Asiakkaan henkilötietoja käsittelevät kolmannet osapuolet ovat Rekisterinpitäjän alihankkijoita. Näiden alihankkijoiden palvelut ovat välttämättömiä, jotta sopimus sähköisen tilauksen hankkimisesta ja käsittelystä Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisessä sopimuksessa voidaan toteuttaa.

Rekisterinpitäjän alihankkijoita ovat:

  • Webnode AG (verkkokauppajärjestelmä);
  • Rahtiyhtiö;
  • Google Analytics (kotisivun analytiikka);


Loppusäännökset

1. Tekemällä sähköisen tilauksen verkkosivustolla (Siniset ajatukset verkkokauppa) Asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen kaikista henkilötietosuojaehdoista ja hyväksyy ne täysimittaisesti;

2. Asiakas hyväksyy nämä säännöt valitsemalla valintaruudun tilauskaavakkeessa;

3. Rekisterinpitäjä voi päivittää nämä Säännöt milloin tahansa. Uusi, päivitetty versio on julkaistava tällä verkkosivulla.

Nämä säännöt tulevat voimaan 29.11.2021