Toimintasuunnitelma 2019

Tutustu vuosikokouksen 20.11. hyväksymään toimintasuunnitelmaan vuodelle 2019 ja tule mukaan tapahtumiin. Tervetuloa!  

Lajikohtaiset tapahtumat löytyvät vasemmalta Lajit-luettelosta kunkin lajin kohdalta.


Vapaamuotoinen toiminnan suunnittelu/keskusteluilta tiistaina 1.10. klo 17.30 Iso-Ruuhijärven kalamiestuvalla

Yhdistyksemme toiminta on viime vuosina monipuolistunut, lajeja on tullut lisää ja olemme saaneet tänä vuonna uusia jäseniä mukaan jo 103 henkilöä. Yhdistyksen jäsenmäärä lähestyy jo 700 jäsentä!

Jotta toiminnan pyörittäminen olisi mahdollista tarvitsemme lisää aktiivisia tekijöitä ja talkoolaisia mukaan. Näin työt jakautuisivat useammalle ja latulaisuus olisi meille kaikille mukava harrastus.

Miten Sinä pystyisit osallistumaan ja auttamaan? Voisitko olla tapahtumissa esittelyapuna? Pystyttämässä kaverina esittelytelttaa? Auttamassa tavaroiden siirtämisestä varastolta esittelypaikalle? Voisitko olla apuna lumikenkien vuokraustoiminnan hoitamisessa esim. viikkovuoroilla? Olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan lajijaoston toimintaan (hiihto, lumikenkäily, pyöräily, melonta, geokätköily, retkeily)? Edellä muutamia esimerkkejä siitä mihin apujoukkoja tarvittaisiin ja kuka tahansa pystyisi halutessaan auttamaan. Ja ehkäpä vain pari kertaa vuodessa.

Jos Sinulla on mahdollista tulla mukaan auttamaan ja omalla toiminnallasi näin osallistua yhdistyksemme toiminnan pyörittämiseen, ole hyvä ja ilmoita siitä yhdistyksen sähköpostiin info@kajaaninlatu.fi

Kokoonnumme vapaamuotoiseen toiminnan suunnittelu/keskusteluiltaan tiistaina 1.10. klo 17.30 Iso-Ruuhijärven kalamiestuvalle yhdistyksemme hallituksen ja lajijaostojen kanssa. Tervetuloa iltaan mukaan jos sinulla on vinkkejä ensi vuoden toimintaan, haluat kehittää esim. oman lajisi toimintaa tms.

Näin saamme vuoden 2020 toiminnan suunnittelun käyntiin hyvissä ajoin ennen marraskuussa pidettävää vuosikokousta.