Ruskavaellus ja Ruskaviikko Sallan Kansallispuistossa: Luonnonkauneutta ja seikkailua 9.9.-15.9. 

Tervetuloa mukaan perinteiselle Joensuun Ladun ruskavaellukselle ja ruskaviikolle upeaan Sallan Kansallispuistoon! Tänä vuonna vaellus suuntautuu UKK-reitille Tulppiosta Sallan Naruskaan. Samalla järjestetään ruskaviikko Sallan Kansallispuistossa monipuolisine päiväretkineen. 


Ruskavaellus Tuntsaan: 

Lähdemme liikkeelle lauantaiaamuna bussilla yhdessä päiväretkeläisten kanssa Sallaan. Sieltä jatkamme matkaa vaelluksen lähtöpisteeseen Tulppioon. Vaellamme kuuden päivän aikana UKK-reittiä noin 80-90 kilometriä Sallan Naruskaan. Yöpymiset tapahtuvat teltoissa tai matkan varrelle osuvissa autiotuvissa.

Vaellusreitti kulkee Itä-Lapin jylhissä ja osin karuissa maisemissa. Reitti on paikoin vaativa ja vaatii hyvän peruskunnon sekä jonkin verran vaelluskokemusta.

Perjantaina bussi hakee meidät Naruskasta takaisin Sallaan, jossa yövymme hotellissa tai mökkimajoituksessa.

Retken hinta on noin 200 € riippuen lähtijöiden määrästä ja paluumatkalla käytettävästä majoituksesta.
Mukaan otetaan myös pelkkiä kyydin tarvitsijoita hintaan 110 €.

Huomioithan, että infotilaisuus järjestetään elokuussa, jossa käymme läpi tarvittavat varusteet ja muut vaellukseen liittyvät yksityiskohdat.

Lisätietoja saat Hannu Meliniltä (hannu.melin@gmail.com, p. 040 773 5767).

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta, ilmoitathan retkelle lähdöstäsi myös meille tämän sivun lomakkeen alareunasta löytyvällä lomakkeella!


Ilmoittaudu 30.7.2023 mennessä.
https://joensuunlatu.sporttisaitti.com/tapahtumakalenteri/syyskuu/ruskavaellus-tuntsaan-9-16-9/


Sallan päiväretket

Joensuun Latu järjestää ruskaviikon Sallan Kansallispuistossa. Majoitumme Panvillagessa, jossa meillä on käytössämme 6 hengen huoneistoja, joissa on kahden hengen huoneet, iso tupakeittiö, sauna ja 2 wctä. Tarvittaessa on mahdollista varata myös oma huone lisähintaan. 

Huoneistoissa on täydelliset keittiötilat ja kylmäsäilytystilat. Voit etukäteen tilata aamiaisen ja päivällisen Sallan Kansallispuiston opastuskeskuksesta. 

Päiväretket vaihtelevat pituudeltaan 11-25 kilometriä ja niiden vaativuustaso vaihtelee helposta vaikeaan retken pituudesta riippuen. 

Oppaina toimivat erä- ja luonto-oppaat Pilvi Tapio ja Tuula Turunen. Voit myös omatoimisesti tutustua hyvin merkittyihin 3,5-5 kilometrin luontopolkuihin. 

Ruskaretken hinta on noin 300-400 € ja siihen sisältyy linja-autokuljetus kahtena päivänä viikon aikana. Retkeen sisältyy myös opastettu kierros Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museossa. 

Infotilaisuus lähtijöille järjestetään elokuun puolivälissä.

Lisätietoja saat Tuula Turuselta (thturunen@gmail.com, p. 050 372 6242).

Tervetuloa mukaan unohtumattomalle seikkailulle Sallan upeissa maisemissa!

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta, ilmoitathan retkelle lähdöstäsi myös meille tämän sivun lomakkeen alareunasta löytyvällä lomakkeella!

Ilmoittaudu 30.7.2023 mennessä.

https://joensuunlatu.sporttisaitti.com/tapahtumakalenteri/syyskuu/ruskavaellus-ja-paivaretket-sallass/

Ilmoittautuminen