Kajaanin Latu ry
Tervetuloa mukaamme liikkumaan

Sivu
Valikko
Olet täällä:  Etusivu > Pyöräily

Pyöräily

VALTAKUNNALLINEN PYÖRÄILYVIIKKO ALKAA lauantaina 5.5.2018

Avataan valtakunnallinen pyöräilyviikko 2018 Kajaanissa Raatihuoneen torilla 5.5.2018 klo 11:00. Lähdetään tuolloin pyörälenkeille kahdella eri ryhmällä: Nautiskelijat ja Pitkän lenkin ystävät. Nautiskelijat kiertävät 20-30 km asfaltti- ja pyöräteitä, Kuluntalahti - Kirkkoaho - Paltaniemi suunnalla. Pitkä lenkki suuntautuu Kontiomäen suuntaan asfaltti- ja hiekkateitä niin, että välikahvit juodaan Kontiomäen huoltoasemalla. Pitkällä lenkillä vauhti on n. 25km/h ja pisimmällään matkaa tulee n.100 km. Molemmilla reiteillä on mahdollisuus lyhentää matkaa oman jaksamisen mukaan. Samalla on hyvä tilaisuus avata kilometrikisa, jos ei ole tuohon mennessä kerennyt aloittaa pyöräilykilometrien keräämistä. Raatihuoneen torilla tuolloin myös Pyöräfixin edustaja esittelemässä pyöriä, säävarauksella.

MAASTOPYÖRÄILY TUTUKSI -KIERTUE TULEE KAJAANIIN! 20.6.2018

Nyt avautui ilmoittautumiset Suomen Ladun järjestämään maastopyöräily tutuksi -tilaisuuteen keskiviikkona 20.6.2018 klo 17:30 Vimpelinlaaksossa. Tämä opastus lähtee aivan alkeista, joten älä ujostele ilmoittautua uuden ulkoilulajin pariin. Suomen Latu tuo kiertueen mukana 12 pyörää eli maastopyörän omistaminenkaan ei ole este. Mukaan mahtuu myös 8 maastopyörän omistajaa oman pyörän (tai kaverin) kanssa mukaan. Ilmoittautumiset tästä linkistä

Lisätietoja antaa Jukka Kuusela Kajaanin Ladun pyöräilyvastaava puh. 040 561 1028

ILMOITTAUDU MUKAAN KILOMETRIKISAAN 2018 

Ilmoittaudu mukaan Kajaanin Latu nimiseen joukkueeseen Kilometrikisassa 2018. Kilometrikisa käydään 1.5.-22.9 välisenä aikana. Kilpailu on leikkimielinen kilpailu. Nyt Kajaanin latulaiset kaivakaa pyörät talvisäilytyksestä, rasvatkaa ketjut, pumpatkaa renkaisiin ilmat ja sitten Vappuna kilometrejä keräämään. Joukkueeseen pääset ilmoittautumaan tästä linkistä ja osallistumiskoodi on kala2018. Lisätietoja antaa Jukka Kuusela Kajaanin Ladun pyöräilyvastaava puh. 040 561 1028

Maastopyöräilyreiteistä Kajaanissa on tullut tiedusteluja. Fillarifoorumin keskustelupalstalta saa hyviä vinkkejä ja neuvoja myös Kajaanin maastopyöräilyyn. Tästä linkistä pääset sivuille.

Samoin kaikki maastopyöräilystä kiinnostuneet ovat tervetulleita aina maanantaisin klo 18 Raatihuoneentorille, josta maastopyöräilijät lähtevät yhteislenkille Kajaanin poluille. Paikalle kannattaa tulla ihan muutenkin juttelemaan maastopyöräilystä, tutustumaan pyöriin ja pyöräilijöihin. Pyöräilylenkki tehdään mukaan lähtevien kuntotason mukaan, joten rohkeasti vaan porukkaan mukaan!  

Maastopyöräilystä voit kysyä myös Jukka Kuuselalta puh. 040 561 1028

« edellinen  |   ylös  |   seuraava »

Kirjaudu