Kajaanin Latu ry
Tervetuloa mukaamme liikkumaan

Sivu
Valikko
Olet täällä:  Etusivu > Pyöräily

Pyöräily

KESÄN 2018 PYÖRÄILYRETKET 

Kajaanin Latu järjestää kesän aikana kolme ohjattua pyöräretkeä Kajaanin lähiympäristöön. Pyöräretkille lähtö tapahtuu keskiviikkoisin klo 17.30 Kauppatorilta ja ne suuntautuvat seuraaviin kohteisiin:

- 6.6. Ruuhijärvi

- 11.7. Paltaniemi

- 8.8. Joutenlampi

Vauhti retkillä pidetään hyvin maltillisena ja retkien kesto on n. 2 tuntia. Perillä pidetään pieni tankkaustauko ja tarvittaessa matkallakin. Pyöräksi kelpaa aivan tavallinen pyörä, jolla voi ajaa tarvittaessa hiekkatietä. Varustuksena on pakollisena kypärä ja muuten sään mukainen ajoasu. Mukaan kannattaa ottaa juomista ja pientä purtavaa energiatäydennykseksi. Tervetuloa mukaan rennolla mielellä tekemään kesän yhteisistä pyöräretkistä iloisia tapahtumia.

Maastopyöräilyreiteistä Kajaanissa on tullut tiedusteluja. Fillarifoorumin keskustelupalstalta saa hyviä vinkkejä ja neuvoja myös Kajaanin maastopyöräilyyn. Tästä linkistä pääset sivuille.

Samoin kaikki maastopyöräilystä kiinnostuneet ovat tervetulleita aina maanantaisin klo 18 Raatihuoneentorille, josta maastopyöräilijät lähtevät yhteislenkille Kajaanin poluille. Paikalle kannattaa tulla ihan muutenkin juttelemaan maastopyöräilystä, tutustumaan pyöriin ja pyöräilijöihin. Pyöräilylenkki tehdään mukaan lähtevien kuntotason mukaan, joten rohkeasti vaan porukkaan mukaan!  

Maastopyöräilystä voit kysyä myös Jukka Kuuselalta puh. 040 561 1028

ILMOITTAUDU MUKAAN KILOMETRIKISAAN 2018 

Ilmoittaudu mukaan Kajaanin Latu nimiseen joukkueeseen Kilometrikisassa 2018. Kilometrikisa käydään 1.5.-22.9 välisenä aikana. Kilpailu on leikkimielinen kilpailu. Nyt Kajaanin latulaiset kaivakaa pyörät talvisäilytyksestä, rasvatkaa ketjut, pumpatkaa renkaisiin ilmat ja sitten Vappuna kilometrejä keräämään. Joukkueeseen pääset ilmoittautumaan tästä linkistä ja osallistumiskoodi on kala2018. Lisätietoja antaa Jukka Kuusela Kajaanin Ladun pyöräilyvastaava puh. 040 561 1028

« edellinen  |   ylös  |   seuraava »

Kirjaudu