Kajaanin Latu ry
Tervetuloa mukaamme liikkumaan

Sivu
Valikko
Olet täällä:  Etusivu > Päiväkirja (jo olleet tapahtumat) > LA 27.2. LUMIKENKÄILYRETKI AKKOVAARALLE

LA 27.2. LUMIKENKÄILYRETKI AKKOVAARALLE

Lauantaina 27.2. olimme tosi isolla porukalla lumikenkäilemässä Koutaniemi-Vuoreslahti -kylien retkeilyreiteillä Akkovaaran maisemissa. Meitä oli yhteensä 46 henkilöä, mukana latulaisia Vuokatin Ladusta, Suomussalmen Samoojista ja Kajaanin Ladusta sekä myös muita lumikenkäilystä kiinnostuneita. 

Päivän aloitimme aamukahvilla Vuoreslahden kylätalolla, jossa kylän aktiivi Tapio Rönkkö kertoi kylien historiasta sekä esitteli talkootöillä valmistettuja retkeilyreittejä. Upeaa työtä ja hyvä esimerkki siitä kuinka hommat saadaan tehtyä kun löytyy yhteishenkeä ja innostusta. Retkeilyreitit ovat ympäri vuoden käytettävissä, ne sopivat hyvin koko perheen ulkoilureiteiksi, reitit ovat hyvin merkittyjä ja reittien varrelle on tulossa ensi suvena lisää taukopaikkoja.Kouta-Vuores -retkeilyreitteihin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Reittiesittelyt löytyvät tästä linkistä

Lumikenkäretkellämme ohjaajina olivat myös Kajaanin ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajiksi opiskelevat Anni Manneri ja Perttu Kaajava. Heidän ammattitaitoisen ohjeistuksen mukaan retki tehtiin viimeisen päälle turvallisuusohjeita noudattaen sekä mukavista verryttely- ja venyttelyhetkistä nauttien. Mukava oli päivämme kaikin puolin talvisessa maisemassa uudella lumella lumikenkäillen. 

« edellinen  |   ylös  |   seuraava »

Kirjaudu