Kajaanin Latu ry
Tervetuloa mukaamme liikkumaan

Sivu
Valikko
Olet täällä:  Etusivu > Melonta

Melonta

MELONTAREITIT KAJAANISSA 2018 -ESITE ON ILMESTYNYT

Kajaanin melontakeskushankkeessa tehtiin melontareittejä Kajaanin lähivesille (Oulujärvelle, Kajaaninjoelle, Nuasjärvelle). Reiteistä on nyt ilmestynyt MELO KAJAANISSA -esite, jota on saatavilla Kajaani Infosta, Pohjolankatu 13.  Reitit löytyvät myös Retkikartta.fi -palvelusta. 

Esitteen voit ladata myös tästä linkistä.

Lisätietoja Kajaanin melonta-asioista voit tiedustella sähköpostitse info.kajaaninmelonta@gmail.com tai puhelimelle 040 2559 561.   

Kesän 2018 kajakkimelonnan peruskurssit Kajaanissa

Tämän kesän kolmas kajakkimelonnan peruskurssi pidetään 10.-11.8.2018. Lisätietoja voi tiedustella ja ilmoittautua sähköpostitse info.kajaaninmelonta@gmail.com   

Peruskurssin sisältöön voit tutustua tästä linkistä   Kurssimaksu 100 eur/hlö (Kajaanin Latu ry:n tai Oulujärven Melojat ry:n jäsenelle 75 eur/hlö) 

Säännölliset viikkomelonnat tiistaisin ja keskiviikkoisin Kuurnan tallilla! 

TIISTAIMELONNAT  (järjestäjänä Kajaanin Latu)

Melonnoille voivat osallistua kaikki hieman melontakokemusta omaavat vasta-alkajat sekä kokeneemmat melojat. Lenkit suuntautuvat yleensä Rehjan suuntaan, joskus myös kaupunkiin, riippuen kelistä, tuulesta sekä ryhmän toiveista. Vesillä pyritään olemaan klo 18, joten Kuurnan melontatallilla on hyvä olla noin klo 17.30. Lenkiltä palaillaan takaisin noin klo 20. Tiistaimelonnoille ilmoittautumiset  puh. 040 2559 561

KESKIVIIKKOMELONNAT (järjestäjänä Oulujärven Melojat)

Leppoinen lenkki jo aiempaa melontakokemusta omaaville (sopii myös aloittelijoille, mutta ei ihan ensikertalaisille). Kokoontuminen tallille klo 17:00. Paluu tallille yleensä klo 19 ja 20 välillä, mahdollisilla nuotioretkillä viivytään pitempäänkin. Rantautumisesta ja retkieväistä ilmoitetaan etukäteen. Keskiviikkomelonnoille ilmoittautumiset Hannalle  p. 050 3494 917.

Ohjatut melonnat ovat ilmaisia sekä Kajaanin Ladun että Oulujärven Melojien jäsenille, muilta perimme 10 €:n ohjausmaksun.

Muita ohjattuja melontoja järjestämme ilmojen ja resurssien puitteessa.   

Tervetuloa melomaan! 🌞 

                                 ************************************************

Kesällä kanootteja Kajaanissa vuokraavat:

Luonnollisesti Oulujärvi Ky, Kaisa Rikula, puh. 050 340 3013  kts. lisätietoja tästä linkistä

SUP-lautoja, kajakkeja, Jyrki Vahlamo, puh.050 571 9572  kts.lisätietoja tästä linkistä

« edellinen  |   ylös  |   seuraava »

Kirjaudu