Kajaanin Latu ry
Tervetuloa mukaamme liikkumaan

Sivu
Valikko
Olet täällä:  Etusivu > Melonta

Melonta

Kajaanin melontakesä 2017 

Kajaanin melontakesän tapahtumat ja kurssit näet tästä tiedotteesta. 

                          ***********************************************

Kajaanissa melontaharrastuksen pariin pääsee tulemalla mukaan Oulujärven Melojat ry:n ja Kajaanin Latu ry:n toimintaan. Oulujärven Melojat ry on toiminut Vaalassa vuodesta 2009 alkaen ja aktiivisen yhdistyksen toimesta käynnistyi vuonna 2010 Oulujärven melontakeskus. Viime vuosien aikana on melojien määrä Oulujärvellä moninkertaistunut ja uusia harrastajia on tullut mukaan kaikkien Oulujärven rantakuntien alueella.

Syksyllä 2015 Oulujärven Melojat ry ja Kajaanin Latu ry tekivät yhdessä aloitteen Kajaanin kaupungille Kajaanin melontaharrastuspaikkojen ja -tukikohtien kehittämiseksi. Oulujärvi Leader rahoitteinen Kajaanin melontakeskushanke käynnistyi kesällä 2016. 

Kajaanissa ja Oulujärvellä pääsee melomaan, peruskursseja järjestetään, melontaretkiä on tulossa, kajakkimelontaa pääsee kokeilemaan nyt myös Kajaaninjoella ja Rehjanselällä. Lisätietoja melonta-asioista voi kysyä Kajaanin Ladun Antti Kingeliniltä puh. 044 379 3438. Oulujärven melojien tapahtumista ja melontaretkistä löytyy tietoja yhdistyksen facebook-sivuilta ja nettisivuilta www.oulujarvenmelojat.com

Kanootteja Kajaanissa vuokraavat:

Luonnollisesti Oulujärvi Ky, Kaisa Rikula, puh. 050 340 3013  kts. lisätietoja tästä linkistä

SUP-lautoja, kajakkeja, Jyrki Vahlamo, puh.050 571 9572  kts.lisätietoja tästä linkistä

« edellinen  |   ylös  |   seuraava »

Kirjaudu