Kajaanin Latu ry
Tervetuloa mukaamme liikkumaan

Sivu
Valikko
Olet täällä:  Etusivu > Lumikenkäily

Lumikenkäily

TIETOJA KAJAANIN LUMIKENKÄILYREITEISTÄ LÖYTYY ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ

Lumikenkäreittien kuvaukset 2015 (PDF) 

Kaikki lumikenkäilyreitit samalla kartalla

http://www.kajaaninlatu.fi/files/lk_Pollyvaaran_lumikenkareitti.pdf

http://www.kajaaninlatu.fi/files/lk_Huuhkajanvaara_lumikenkareitti.pdf

http://www.kajaaninlatu.fi/files/erkin_poloku.pdf

http://www.kajaaninlatu.fi/files/Keskusta.pdf   Huom. Kaupunginlammen puoleinen osuus reitistä ei ole käytössä vesakon raivauksen kantojen vuoksi. Puiston puoleinen reitti on avattu ja käytössä. Reitin pituus noin 1,5 km 

LUMIKENKIEN VUOKRAUS

Tuemme ja innostamme omaehtoiseen liikuntaan vuokraamalla lumikenkiä ja lumikenkäsauvoja. Kalustossamme on lumikenkiä sekä aikuisille, nuorille että lapsille. Hinta yhdistyksen jäsenille 0 - 6 tuntia 3 euroa ; 7-24 tuntia 5 euroa. Hinta ei jäsenille 0-6 tuntia 6 euroa; 7-24 tuntia 10 euroa.

Vuokraa lumikenkäilyvarusteet koko perheelle vaikka viikonlopuksi : 2 vrk:n viikonlopun varaukset pe-ma. Hinta jäsenille 25 euroa, ei jäsenille 50 euroa. Hinta sisältää 1-2 aikuisten tai nuorten kengät ja sauvat sekä 1-2 lasten kengät. 

Varaukset puh. 044 300 5135 Viikonlopulle kohdentuvat varaukset viimeistään torstaina. Vuokra maksetaan varusteita noudettaessa. Jäsenkortti mukaan! 

Uutta! Yhdistyksellämme on nyt myös kahdet parit liukulumikenkiä vuokrattavissa. Hinta jäsenille 10 €/vrk ja ei-jäsenille 20 €/vrk. Varaukset puh. 044 379 3438 

 

« edellinen  |   ylös  |   seuraava »

Kirjaudu