Kajaanin Latu ry
Tervetuloa mukaamme liikkumaan

Sivu
Valikko
Olet täällä:  Etusivu > Lumikenkäily

Lumikenkäily

LUMIKENKÄILYREITIT

Kajaanin kaupungin ulkoilualueilla on kolme maastoon merkittyä lumikenkäilyreittiä, jotka ovat kaikkien lumikenkäilystä kiinnostuneiden käytössä. Reitit on merkitty maastoon puiden runkoihin keltaisilla maalimerkeillä. Reittien lähtöpaikoilla on vielä kustakin reitistä oma karttansa. 

Pöllyvaaran, Huuhkajanvaaran ja Erkinpolun lumikenkäreitit löytyvät  myös Retkikartta -palvelusta osoitteesta  https://www.retkikartta.fi  ja sieltä karttatasot > reitit > ladut. Kun zoomaa karttaa Kajaanin alueelle niin tulee näkyviin ko reitit turkoosin värillä. Klikkaamalla ko reittiä tulevat näkyviin kohteen tiedot. Täältä voi myös tulostaa kartan paperille.

LUMIKENKIEN VUOKRAUS

Tuemme ja innostamme omaehtoiseen liikuntaan vuokraamalla lumikenkiä ja lumikenkäsauvoja. Kalustossamme on lumikenkiä sekä aikuisille, nuorille että lapsille.

Hinta yhdistyksen jäsenille 5 € /vrk ja ei jäsenille 10 €/vrk.

Viikkohinta jäsenille 20 € ja ei jäsenille 40 €. 

Vuokraa lumikenkäilyvarusteet koko perheelle vaikka viikonlopuksi : 2 vrk:n viikonlopun varaukset pe-ma. Hinta jäsenille 25 euroa, ei jäsenille 50 euroa. Hinta sisältää 1-2 aikuisten tai nuorten kengät ja sauvat sekä 1-2 lasten kengät. 

Viikonlopulle kohdentuvat varaukset viimeistään torstaina.  Jäsenkortti mukaan!  Vuokra maksetaan kenkiä haettaessa annettavalla pankkisiirrolla.

Uutta! Yhdistyksellämme on nyt myös kahdet parit liukulumikenkiä vuokrattavissa. Hinta jäsenille 10 €/vrk ja ei-jäsenille 20 €/vrk.  Viikkohinta jäsenille 35 € /vko ja ei-jäsenille 70 €/ vko.  

Lumikenkien varaukset puh. 044 300 5135  tai tarvittaessa myös puh. 044 379 3438

KAJAANISSA LUMIKENKIÄ VUOKRAAVAT MYÖS

Luonnollisesti Oulujärvi,  puh. 050 340 3013   www.luonnollisesti.fi

Upitrek, puh. 040 733 9262  www.upitrek.com 

Kainuun Liikunta, puh. 08 632 590   www.kainuunliikunta.fi 

OHJEITA LUMIKENKÄILYYN 

Lumikenkäily on monipuolinen laji, joka sopii aloittelijalle, kuntoilijalle, urheilijalle ja luontoliikkujalle. Tästä linkistä  löydät ohjeita lumikenkäilyretkelle lähtiessäsi. 

Myös Suomen Ladun sivuilla on mukavaa ja hyödyllistä tietoa lumikenkäilystä. https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/lumikenkaily.html

« edellinen  |   ylös  |   seuraava »

Kirjaudu