Ajankohtaista 2019

Maaliskuun jäsentiedote on ilmestynyt 18.3. Voit lukea sen tästä linkistä. 

Ärjän kierrän -laturetki sunnuntaina 24.3.

Ensi sunnuntaina on vuorossa perinteinen Ärjän kierrän -laturetki Vuoreslahdesta kohti Ärjän saarta. Laturetkellä on perinteinen ja luistelulatu ja myös fatbikella voi osallistua. Ilmoittautuminen laturetkelle Vuoreslahden Kylätalolla klo 10-13. Huoltopisteet Kylätalolla ja Ärjässä ovat avoinna klo 10-15.

Lisätietoja  https://www.koutavuores.net/arjan-kierros--laturetki

Ruuhen Lohiloordi -tapahtuma la 23.3. – su 24.3.

Samoin ensi viikonloppuna Kainuun Vapaa-ajan Kalastajat järjestävät Iso-Ruuhijärvellä koko perheen kalastus- ja ulkoilutapahtuman. Lauantain pilkkikisoissa on luvassa upeita palkintoja ja suurimman kirjolohen saaja kruunataan Ruuhen Lohiloordiksi. Sunnuntaina on ilmainen lohipilkkipäivä klo 11-15 sekä monenlaista muuta ohjelmaa. Kajaanin Latuna olemme esittelemässä lumikenkäilyä ja tarjoamme mahdollisuuden kokeilla erilaisia lumikenkiä. Ja samalla esittelemme tietysti myös yhdistyksemme toimintaa. Tähän päivään tarvitsemme talkoolaisia avuksi, joten ilmoittaudu mukaan puh. 045 101 6220.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy lauantain 16.3. Koti-Kajaanin takasivun ilmoituksesta.

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 

Tutustu vuosikokouksen 20.11. hyväksymään vuoden 2019 toimintasuunnitelmaan ja tule mukaan tapahtumiin!  

LINTUMATKA VIROON 27.-30.4.2019 YHDESSÄ KLY:N KANSSA

Vielä ennätät mukaan, ilmoittaudu mukaan 25.3. mennessä! Tänä keväänä teemme lintumatkan Viron Haapsaluun yhdessä Kainuun lintutieteellisen yhdistyksen kanssa. Matkalla retkeillään lintukuvaaja Jouni Ruuskasen johdolla Haapsalun ympäristössä ja Matsalun kansallispuiston lintuhavaintopaikoilla. Alue on yksi suosituimmista muuttolintujen pysähtymispaikoista Virossa. Varaa paikkasi ajoissa! Ilmoittautumiset info@kajaaninlatu.fi   Katso matkaohjelma tästä linkistä.