Ajankohtaista 2018

LATUKAHVILA REHJAN SAARESSA SULJETTU

Latukahvilan aukipito Rehjan saaressa on tältä talvelta loppunut. Kajaanin Latu ry piti kahvilaa avoinna kolmen hiihtolomaviikon ajan. Kiitokset latukahvilassa käyneille asiakkaille sekä jäsenillemme, jotka ahkeroivot uutterasti kovien pakkastenkin aikana latukahvilan talkootöissä. 

Kajaanin latujen ylläpidon tilanne löytyy Kajaanin kaupungin latukartasta tästä linkistä

KAJAANIN LATU RY:N KEVÄTVUOSIKOKOUS KE 21.3. 

Kajaanin Latu ry:n kevätvuosikokous pidetään keskiviikkona 21.3. klo 18 Ravintola Fors, Renforsin Ranta,Tehdaskatu 15. Kokousillassa mukana Suomen Ladun hallituksen jäsen Helena Kinnunen ja Oulun latualueen yhteyshenkilö Heli Hilliaho. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat ja valitaan johtokuntaan uusi jäsen ero pyytäneen tilalle sekä täydennetään melontajaostoa. Tarjoilujen takia ilmoittautumiset kokoukseen ke 14.3. mennessä info@kajaaninlatu.fi tai puh. 045 101 6220. Tervetuloa mukaan!

OLETKO SAANUT MAALISKUUN JÄSENKIRJEEN SÄHKÖPOSTIISI?

Maaliskuun jäsenkirje on lähetetty pe 2.3. kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille jäsenille. Olemme siirtymässä MailChimp-sähköpostiohjelmaan ja näyttää siltä, että osalla jäsenistä jäsenkirje menee roskaposteihin tai esim. sähköpostiohjelman Tarjoukset-välilehdelle. Tarkasta siis sähköpostisi kansiot ja merkkaa Kajaanin Latu ei-roskapostiksi ja/tai tärkeäksi niin varmistat jäsenkirjeen saapumisen.

Jäsen - jos sinulle ei tule sähköistä uutiskirjettä tai et ole antanut meille sähköpostiosoitettasi, ota yhteyttä info@kajaaninlatu.fi.

Maaliskuun jäsentiedotteen löydät tästä linkistä