Ajankohtaista 2017

Yhdistyksemme syysvuosikokous ti 7.11. Lehtikankaan uudessa monitoimitalossa

Pidämme syysvuosikokouksen tiistaina 7.11. klo 17.30 alkaen ja tutustumme kokouksen ohessa uuteen Lehtikankaan monitoimitaloon. Laita ilta jo kalenteriisi ja tule mukaan suunnittelemaan tulevan vuoden toimintaa. Ilmoittaudu kokoukseen mukaan ti 31.10. mennessä kahvitarjoilun järjestämiseksi info@kajaaninlatu.fi tai puh. 045 101 6220. 

Meitä Kajaanin latulaisia on jo noin 580 ja yhdistyksemme toiminta on laajentunut entistä monipuolisemmaksi. Johtokunnan jäsenten lisäksi tarvitaan toiminnan pyörittämiseen myös lisää aktiivisia toimijoita. Johtokunta ehdottaa, että perustaisimme ns. päälajeille omat työryhmät/jaostot, joissa mietittäisiin ja toteutettaisiin omaan lajiin liittyvää toimintaa. Näin helpotamme ja kevennämme myös puheenjohtajan tehtävien hoitoa. Jaostot olisivat hiihto, retkeily, lumikenkäily, pyöräily ja melonta. Kustakin jaostosta olisi yksi jäsen myös johtokunnassa ja näin tieto kulkisi jaoston ja johtokunnan välillä.

Missä jaostossa Sinä haluaisit olla mukana? Minkä tunnet omaksesi? Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostavaan jaostoon  pe 20.10. mennessä info@kajaaninlatu.fi tai puh. 045 101 6220.  Mitä enemmän meitä tekijöitä on, sitä mukavampaa on yhdessä tehdä ja innostus tekemiseen säilyy kaikilla.  

Lapin hiihtomatka ensi talvena 7.-14.4.2018

Ensi talvena teemme Kajaanin Ladun jo 20. Lapin hiihtomatkan ja juhlamatkan suunnaksi olemme päättäneet Suomen Ladun Kiilopään retkeilykeskuksen. Matkaohjelman näet tästä linkistä. Tarvitsemme lokakuun loppuun mennessä jo alustavat ilmoittautumiset matkalle, jotta pystymme vahvistamaan Kiilopäälle matkan toteutumisen. Joten nyt pikaisesti ilmoittautumaan! Kyselyjä on tullut siitä, että voisiko majoittua Saariselän keskuksen puolella. Olemme tarkistaneet majoitustilanteen ja Tunturihotellilla olisi huoneita saatavilla. Riekonlinna on jo täynnä. Kuinka moni olisi kiinnostunut majoittumisesta Tunturihotellissa, siitä tarvitsemme tiedon mahdollisimman pian, jotta pääsemme tekemään majoitusvaraukset. Joten ota yhteyttä heti info@kajaaninlatu.fi tai puh. 045 101 6220. 

                                   ******************************************

SUOMEN LATU VALITSI KUUKAUDEN ULKOILUTEOKSI KAJAANIN MELONTAPAIKKOJEN KEHITTÄMISEN

Lue lisää tästä

KAJAANIN MELONTAKESÄN TAPAHTUMIA

Melontakesän kurssit ja tapahtumat näet tästä linkistä

Katso lisää Melonta-välilehdeltä.