Kajaanin Latu ry
Tervetuloa mukaamme liikkumaan

Sivu
Valikko
Olet täällä:  Ajankohtaista 2017

Ajankohtaista 2017

Hiihtomatkalle Lappiin 7.-14.4.2018 ennättää vielä mukaan! 

Ensi talvena teemme Kajaanin Ladun jo 20. Lapin hiihtomatkan ja juhlamatkan suunnaksi olemme päättäneet Suomen Ladun Kiilopään retkeilykeskuksen. Matkaohjelman näet tästä linkistä. Majoitusmahdollisuus on myös Saariselän Tunturihotellin puolella. Matkalle on ilmoittautunut jo 28 latulaista ja vielä sopii mukaan, joten kiireesti vaan paikkaa varaamaan!  Ilmoittautumiset 31.1.2018 mennessä info@kajaaninlatu.fi tai puh. 045 101 6220. 

                                   ******************************************

Kajaanin Ladun vuosikokous pidettiin 7.11.2017 Lehtikankaan koululla. Mukana kokouksessa oli nelisenkymmentä latulaista ja kokouksen alussa pääsimme tutustumaan monitoimitalon eri tiloihin. Onnea kaikille koulukkaille ja henkilökunnalle hienoista uusista tiloista!

Yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2018-2019 jatkaa Kirsi Kilpeläinen ja johtokunnassa Kirsin apuna aloittavat uudet lajivastuuvetäjät Antti Kingelin/retkeily, Leila Vähärautio/hiihto, Pentti Heikkinen/lumikenkäily, Jukka Kuusela/pyöräily, Mauno Tolonen/melonta sekä tiedottajana Titta Tapaninen.

Vilkas toimintavuosi 2018 on tulossa. Katso vuosikokouksessa hyväksytty toimintasuunnitelma tästä linkistä. Ajantasainen toimintakalenteri löytyy ja on tulostettavissa Kajaanin Ladun netistä, kalenterin painattamisesta luovutaan. Nettisivut, e-uutiskirjeet, Facebook ja Koti-Kajaani toimivat keskeisinä tiedotuskanavina. Jäsenmaksut säilyvät ennallaan.

Kesän 2017 pyöräilyn km-kisan voitti Anneli Kemppainen. Kiitokset ja pienen muiston talkootyöpanoksestaan saivat Hanna Karppinen, Hannu Seppänen, Mauno Tolonen, Antti Kingelin, Leena Vuorenmaa, Sinikka Rantalankila, Markku Räisänen sekä Pentti Heikkinen. Erityiskiitos osoitettiin Matti Väisäselle pitkäjänteisestä työstä kajaanilaisen lumikenkäilyharrastuksen edistämiseksi.


 

 

 


  |   ylös  |   seuraava »

Kirjaudu