Kajaanin Latu ry
Tervetuloa mukaamme liikkumaan

Sivu
Valikko
Olet täällä:  Ajankohtaista 2018

Ajankohtaista 2018

LATUKAHVILA REHJAN SAARESSA AVATTU - TERVETULOA!

Kajaanin Latu ry pitää latukahvilaa Rehjan saaressa avoinna hiihtolomaviikoilla päivittäin. Viikoilla 8-9 kahvila on auki klo 10 - 15 ja viikolla 10 klo 10 - 16. Varaathan mukaasi euron kolikoita. Rehjan jääladulle pääsee Petäisenniskan P-paikalta Taitokadun päästä.

Katso latutilanne Kajaanin kaupungin latukartasta tästä linkistä. Rehjan jäälatu on kunnostettu lauantaina 17.2. ja latu hyvässä kunnossa! 

                                             ***************************************

VARTIN VINKIT -HIIHTOKIERTUEEN YLEISÖKILPAILUN PALKINNOT

Suomen Ladun Vartin Vinkit -tapahtumassa lauantaina 17.2. Vimpelin urheilukeskuksessa järjestetyn yleisökilpailun palkinnot on arvottu. Palkinnot toimitetaan voittaneille, onnittelumme!  Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! 

Fjällräven reppu - Manne Komulainen, Kajaani

Suomen Ladun pipot - Seija Herukka, Antti Kingelin, Antti Kejo, Kajaani

Suomen Ladun t-paita - Joel Jaakkola, Kajaani

Suomen Ladun pyörän satulan suojat - Sanna Kauppinen, Oulu, Tuomas Väyrynen, Lieksa

Helposti ladulle - kirjat - Esko Eronen, Aki Keränen, Kajaani 

                                           *****************************************

Huolehdithan, että olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi yhdistykselle info@kajaaninlatu.fi  jäsentiedotteiden lähettämistä varten! 

Vuoden ensimmäinen jäsentiedote MailChimp-palvelulla

Yhdistyksemme on siirtynyt jäsentiedotteiden lähettämisessä käyttämään MailChimp-palvelua. Ensimmäinen tällä palvelulla lähetetty tammi-helmikuu tiedote on ilmestynyt 15.1. Mikäli et ole sitä saanut sähköpostiisi, ole hyvä ja tarkista, että sähköpostiosoitteesi on ilmoitettu yhdistykselle tai Suomen Ladun jäsenpalveluun. Tarkista myös roskapostilaatikkosi ja merkitse Kajaanin Latu turvalliseksi lähettäjäksi. Ilmoita mahdollisista ongelmista jäsentiedotteen vastaanottamisessa info@kajaaninlatu.fi 

                                             *****************************************

Vietä lopputalvi suksilla – Osallistu Suomen Ladun hiihtokilometrikisaan

Suomen Latu haastaa tänä talvena hiihtokansan leikkimieliseen kilometrikisaan. Osallistuminen haasteeseen on maksutonta, mutta vaatii WeFitter-nimisen sovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä.

Hiihtokilometrikisassa jokainen osallistuja kerryttää kilometrejä myös kotikunnalleen tai -kaupungilleen. Haasteen aikana siis selviää, millä paikkakunnalla hiihdetään Suomen eniten. Kisaan voi liittyä mukaan tästä linkistä

Hiihtokilometrikisan päätarkoituksena on houkutella ihmiset ladulle nauttimaan talvesta ja liikunnasta – ja samalla keräämään kilometrejä.

 

                                   

 

 

 


  |   ylös  |   seuraava »

Kirjaudu