Kajaanin Latu ry
Tervetuloa mukaamme liikkumaan

Sivu
Valikko
Olet täällä:  Ajankohtaista 2018

Ajankohtaista 2018

OPPIA GEOKÄTKENTÄÄN - alkeiskurssi lauantaina 21.4. 

Vielä ennättää ilmoittautua mukaan Kajaanin Latu ry:n  järjestämälle koko perheen geokätköilyn peruskurssille ensi lauantaina 21.4.2018 klo 9 - 15 Vimpelin urheilukeskuksen kahviossa. Kurssilla opetetaan geokätköilyä älypuhelimella. Geokätköilyä voi harrastaa rekisteröimällä maksuttoman kätköilytunnuksen kansainväliseen kätköilyrekisteriin ja lataamalla puhelimeen tarvittavat ilmaisohjelmat. On kuitenkin jo alusta alkaen syytä tietää harrastuksen etikettiä ja tunnistaa eri kätkötyyppien hakumenetelmät.

Kaikille avoimella ja maksuttomalla peruskurssilla näistä asioista tehdään selvyyttä. Kurssilla käydään myös opastetulla kätköilykierroksella pienryhmissä kokeneiden kätköilijöiden opastamana. Kurssin kouluttajina ovat aktiiviset kajaanilaiskätköilijät Marjut Kinnunen ja Arja Murtomäki.

Lisätietoa kurssista tästä linkistä. Ilmoittautumiset torstaihin 19.4. mennessä info@kajaaninlatu.fi tai GSM 045 101 6220.

Kurssin päätteeksi on mahdollisuus osallistua MIITTIIN, joka on tilastoitava tapahtumakätkö. Miitissä kätköilijät kokoontuvat ilmoitettujen koordinaattien osoittamaan paikkaan. Miitissä kätköilijät tapaavat toisiaan, vaihtavat reissaajia ja kuulumisia. Niissä keskustellaan kätköilystä ja annetaan vinkkejä hyvistä kätköistä ja niiden ratkaisuista. Kurssin jälkeisen miitin kätkökoodi on GC7MK3B Rento Meininki (https://coord.info/GC7MK3B). Rento Meininki –miitin järjestäjänä on kurssin kouluttaja MalluFin (Marjut Kinnunen), joten miittiin on kurssin jälkeen helppo osallistua kouluttajan ohjaamana.”

 

 


  |   ylös  |   seuraava »

Kirjaudu